23 Aralık 2012 Pazar

Küçük Bir 'Merhaba'

  Sanırım ilk yazımda biraz kendimi tanıtmam lazım; sıradan bir 11. sınıf öğrencisiyim ve sıradan şeylerden hoşlanırım.

  Müzik dinlemeyi severim - K-pop ve rock-, bol kitap okurum, bazen hikaye tarzı şeyler yazarım, dizi izlerim vs...

  9. sınıfın sonuna geldiğimde gidip salak gibi sayısal seçme gafletinde bulundum; tabii sen misin bu alanı seçen 2 senedir fizik ve kimya gibi derslerle aramızda bir türlü adını koyamadığımız bir ilişki meydana geldi. Tabii bir de katır gibi inatçı olunca eşit ağırlığa da geçmedim.

  Türk dizileriyle pek aram yoktur, aslında son 3-4 senedir doğru düzgün televizyon bile izlemişliğim yok. Daha çok Amerika/İngiltere ya da Kore yapımı dizileri izliyorum. Gerçi şu son zamanlarda Kore dizisi falan da çok izlemiyorum. Supernatural'da biraz ilerleme umudumu hala kaybetmiş değilim. Hala 3. sezonda olduğumu düşünürsek seneye bu zamanlarda ancak yetişmiş olurum sanırım. Daha doğrusu seneye izleyebilirsem.

  Her neyse daha fazla uzatmadan bu blogu neden açtığıma değinmek istiyorum. Açıkçası pek okuyucumu olacağını sanmıyorum ve bu yüzden dilediğimi de yazmayı planlıyorum. Çünkü bazı şeyleri bazen o kadar çok kafaya takıyorum kendimi içten içe yiyerek bitiriyorum. En azından buraya yazarak biraz olsun stres atmak yararlı gelecek gibi. :)


  Eh ilk yazım olduğunu düşünürsek uzunluğu fena değil gibi :P Bu yakışıklıyla hoşçakal diyor ve Supernatural izlemeye gidiyorum....


6 yorum:

  1. Vaaaayy!!! seni buralarda görmek! :DD
    Hoşgeldin aramıza ^^

    YanıtlaSil
  2. Heeeyy!!! dur birazzz!!!hani benden hiç bahsetmemişsin :P

    YanıtlaSil
  3. Blogun hayırlı,uğurlu ve bool ziyaretçili olsun. :))

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil