1 Şubat 2013 Cuma

Bir Pofuduk Varmış Beni Kovalayan :P

  Ehem ehem, önce hatır sorayım. Görüşmeyeli nasılsınız? Baya oldu değil mi? Ama dersane, sınav, karne telaşı derken buraya vakit ayıramadım. Beni sorarsanız ben iyiyim, dersane dün bittiği için hemen tatil moduna geçtim. Şu yazıdan sonra gidip Supernatural'ı izleyeceğim.

  Bu yazı Pofuduk'çuğuma adanıyor. Neden mi? Çünkü ona birkaç konuda teşekkür edeceğim.

  Pofuduk'umdan çok iyi bir Güzin Abla oluyor, biliyor musunuz? Bir aralar herkes ona derdini anlatırdı ve artık öyle bir raddeye geldi ki Güzin Ablalığı başka bir arkadaşımıza bıraktı. Ondan sonra aslında bir tane Güzin Abla'mız olmadı. Kral Arthur'un Yuvarlak Masası gibi toplaşıp birbirimizin derdini dinledik ve çözümler bulmaya çalıştık.

  Sonra kendisi beni silgiyle kovalamayı huy edinmek üzere. Öyle ki geçenlerde silgisini kaybettiğinde sevinmiştim :P Sonra bir baktım ki kalemliğinde jelatini açılmamış iki silgi var. <O silgiler çaktırılmadan kalmeliğin dibine itildi. Zaten o kadar kalemin arasında zor görünüyordu.>

  Beni buraya getiren de oydu. Zaten bir blog açmaya meyilli olan beni, gerekli gazı vererek bu blogu açtırdı ve hala şu blogla ilgilen diyor. Yakında benim için takipçi bulursa şaşırmam, bazen blogu benden çok tatktığını düşünüyorum :P

  Ve daha buraya yazmak istemediğim şeyler var o biliyor zatii... :D Neyse kendinize iyi bakın, derslerinize çalışın e mi? :D Ben gidip SPN turu atayım.

Güzel bir resim koyayım dedim


5 yorum:

  1. vaaaay teşekkürler canım benim :))
    istersen hala gizli güzin ablan olabilirim haa ;)
    evet evet hazırlan yazdım mimi yayınlaması kaldı ilk paslayacağım kişi sensin :)
    aslında evet sana takipçi bulmak lazım dur ben bunu bir düşüneyim :P
    hadi git izle sen SPN'ni :))
    aslında sana yeni yazı fikirleri de bulmak lazım neyse artık diğer yuvarlak masa konseyinde bu konuyu da açarız artık :)silgim de gözlerinden öpüyormuş ben de öptüm çok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzak tut silgini benden :D O mimi hala bekliyorum ya :D

      Sil
    2. yooook olmaaazaz silgiciğim seni çok sevdi :P
      mim de az kaldı geliyor :))

      Sil
    3. Hadi ağaç oldum :D ksilem oluşturdum

      Sil
  2. işte geldi mimciğin tepe tepe kullan :P
    http://pofudukdunyam.blogspot.com/2013/02/mim.html

    YanıtlaSil